Общи условия

Общи условия за ползване

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото, да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в on-line магазина на ПРОФИТЪЛ СЕРВИЗ ЕООД стоки, не е необходимо да се регистрирате. Вие можете да пазарувате и като гост, но няма да можете да следите статусите на своите поръчки, да извеждате информация за поръчките си, както и да коригирате вашата контактна информация. 

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име, фамилия, e-mail, телефони за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашият телефон за контакт, адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници.

По време на процеса на поръчка Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти. Потребителят има право по всяко време преди завършването на Поръчката да променя избраните от него стоки и услуги.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начин на доставка и начин на плащане. Поръчката се смята за завършена след потвърждаване всички действия следвайки инструкциите в Сайта. След което ние ще се свържем с Вас за потвърждение на заявката, както и уточняване на детайли по доставката. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

При допуснати технически грешки в публикуването на сайт www.proserviz.com,  ПРОФИТЪЛ СЕРВИЗ ЕООД  има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод или плащане през системата на 

3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

4. Липса на телефон за контакт с потребителя. При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката заплащате дължимата сума на куриера.

2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от ПРОФИТЪЛ СЕРВИЗ ЕООД  банкова сметка. Цената на доставката е/не е включена в общата сума за плащане по банков път.